Kueng Caputo

Bioxidea Sheet Mask

bioxidea_mirage_24_face_mask
I’m a big fan of sheet masks – so easy and so effective. I use them at least once a week and this week I’m trying out Mirage 24 Face Mask from Bioxidea. I think it’s the perfect mask to apply before going out, as results should be visible after 15-30 minutes and start to peak after 5 hours. Skin becomes smooth, supple, plump and clear. Mirage 24 is ultra hydrating and rejuvenating, extra firming and pore-tightening. Just what you want to create a perfect canvas for your makeup. Don’t forget to use your jade roller after wearing the mask. More on Bioxidea Mirage 24 Face Mask here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kueng Caputo