Spring Shopping

Aroma Therapy

tromborg-aroma-therapy-body-oil
Oils are essential during winter and currently I slap on this before bed. Tromborg Aroma Therapy Body Oil with Lavender- Rose Tree contains the purest, hydrating macadamia nut oil – combined with pleasing essential oils. Pour it in the bath for a relaxing soak or use alone after showering as a super- hydrating body treatment. Rose hydrates, calms and strengthens dry and sensitive skin. Lavender has a soothing and relaxing effect and is good for insomnia. Read more about the wonders of essential lavender oil here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Shopping