Country Boots

Benefit Brow Collection

Benefit has had brow products since 1976, but has recently added news to their line of easy-to-use collection. Browvo! – a conditioning eyebrow primer, ka-BROW! – an eyebrow cream-gel colour, gimme brow – a volumizing eyebrow gel, goof proof eyebrow pencil and much more. I different colours to match any brow out there. My favourite so far is ka-BROW! that goes on super easy and looks very natural. Shop and see the full brow line here. 
Benefit Brow Collection.JPG

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Country Boots