Kate Moss x Topshop

Pradasphere

This May, Harrods Knightsbridge, hosts Prada as an honoured guest. The month-long celebration includes 40 window displays, a pop-up store, multiple screen displays, an elegant Marchesi café, and Pradasphere: an exhibition that traces the company’s multivalent obsessions—from fashion and accessories to art, architecture, cinema, sport and beyond. Pradasphere will be open from May 2-29 so make sure to stop by if in London. 
Pradasphere_timeline_harrods__87A3350.jpg

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Moss x Topshop