Garance Doré Stationary

Byredo Palermo Eau De Parfum

I’m finally back from Paris and I brought this home with me – Palermo eau de parfum from Byredo. I have loved this scent for so long and when I stopped by Colette I thought – now is the time. They are ridiculously expensive but at the same time the best. They last a long time so it’s ok. I have been using Pulp from Byredo for ages so it’s time for it to have a friend. Welcome to my fragrance wardrobe Palermo. 
Byredo Palermo perfume.JPG

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garance Doré Stationary