Veronica Maggio

You Make Me Blush Chanel

I love how the right blush instantly can make your face look fresh. On my cheeks everyday is this Powder Blush from Chanel. Joues Contraste in the colour Rose Initiale. Shop it here.
IMG_1472.jpg

2 comments

 • maiken
  Hej Jeanne Johanne

  Ja det gør jeg og jeg synes de er gode! Jeg føler faktisk mit hår er blevet en smule tykkere og sundere at se på. Jeg kommer til at lave et indlæg om resultatet, men vil lige vente lidt da det jo tager temlig lang tid for det der hår at gro 🙂 Jeg bruger også shampoo’en og den er jeg også glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Johanne
  Lidt off-topic, men bruger du stadig Vichy Dercos Neogenic-ampuller til håret? Er spændt på at høre, om du oplever nogen effekt 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veronica Maggio