Spring Summer Wardrobe Dreams

B32 Cesca Chair

Vintage B32 Cesca Chair by Marcel Breuer
The B32 Cesca chair was designed by Marcel Breuer in 1928 and has since been produced by Thonet, Gavina and lately Knoll. Made from beech wood on a tubular-steel frame with hand-woven cane seat and back panel. I’ve been eying this chair for ages and finally found a vintage version, that might be the real stuff and might be a very good knock-off. Anyways – I’m over the moon about my new chair. If you like the B32 Cesca chair you might also this 15C chair made from reclaimed wood by The Kovac Family.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Summer Wardrobe Dreams