Brow Maintenance

Ivory Porcelain Hook

Ivory Porcelain Hook
I’ve been looking at this ivory porcelain hook for over a year and decided to stop by Merci to pick one up – they only had one left in ivory – lucky me. The production of these porcelain Limoges hooks was stopped in the 1970’s but in collaboration with the factory in Limoges in France, that still had the original moulds, Zagra has now relaunched the hooks in various colours. Zagra also make the cutest porcelain switches that I’m considering for my bathroom. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brow Maintenance