Winter Wardrobe

Candy Coloured Céline Sneakers

 Candy Coloured Céline Sneakers

Last weekend my boyfriend took me to Paris and besides eating a million croissants, chocolate éclairs and a tartelette aux framboises – we went shopping. I stopped by Céline to say bye bye before the new collection arrives and enjoy the old Céline universe one last time. I brought home these candy coloured Céline sneakers to inject a little spring feeling to my dark winter wardrobe. They also come with a pair of pink laces, so come spring I’ll sugar-coat my wardrobe with these new everyday heroes. The perfect souvenir from Paris.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Wardrobe