Hit Refresh

Eros Torso

Eros Torso
The Eros Torso vase was born as a collaboration between artist duo Oliver Sundquist and Frederik Nystrup-Larsen alongside photographer Simon Heger Knudsen for Copenhagen design studio and flower shop Tableau. Eros Torso is a series of one-off vases, made from repurposed plastic containers that have been curled up into small pieces of art. The vases were filled with flowers from Tableau and photographed by Simon Heger Knudsen for a beautiful book that you can see here. The unique vases come in many shapes and sizes and thanks to this lady, this pieces now decorates my home. It has taken over the space of this vase that I’ll have to find a new spot for.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hit Refresh