Mulberry

Dreamy bedroom by Dubrovska Studio

Dubrovska Studio Sense Apartment Copenhagen
I stumbled upon this amazing apartment located in Copenhagen – a project by Ukraine-based Dubrovska Studio, named ‘Sense’. The entire space is amazing, but especially the bedroom made me want a new minimal, wooden bed, new bedding not to mention a pair of perforated brass shutters. I love the frugally furbished room with muted grey, beige and wood. The bed would be a perfect fit to my yellow ceiling. See more of the stunning project on the Dubrovska Studio Instagram.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mulberry