Gua Sha // Body Scraping

Studio M.oss

studio-m-oss-design-lamp-interior-dutch-designer
In my search for new lamps for my bathroom (which is really hard to find), I came across Studio M.oss Design – a Dutch designer who does beautiful interior projects and custom furniture and lighting. I love these two – not exactly ceiling lamps for my bathroom so I’ll be putting them on my ever growing wishlist. If you have any good ideas for bathroom lighting – do let me know. See more work by Studio M.oss here. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gua Sha // Body Scraping