Prime Time

Kolonn Room Divider

beckmans-college-of-design-students-hear-us-out-kolonn-room-divider
The ‘Hear Us Out’ exhibition at Stockholm Furniture Fair showed the designs of 12 final-year students from Beckmans College of Design. The12 paired up in teams of two, to collaborate with six of Sweden’s top furniture producers and two of these students – Lisa Lindh and Klara Hedengren teamed up with Massproduction. They created a beautiful, sculptural room divider made entirely from cellulose fibres and named it Kolonn. It’s lightweight and sound absorbent and a beautiful way to create an extra space in your home without having to put up walls.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prime Time