Janitor Dress

Hwyl

aesop_hwyl_perfume
Gifted product.

Aesop has launched its new, and third, fragrance ‘Hwyl’ Eau de Parfum, an exciting and mysterious scent that associates the lush green colours and tranquility of an ancient Japanese forest. Developed in collaboration with French nose Barnabé Fillion, Hwyl captures the mood of seeking refuge in nature and the smoky notes descend into subtle spice and dark green, earthy accords. Read more about the Hwyl fragrance here or drop by your nearest Aesop and try it on.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Janitor Dress