Cecilie Bahnsen x Nørgaard

Serum Serum Serum

bioeffect-egf-serum
Contains ad links.
The weather is changing which means I’m changing up some parts of my beauty routine. I’m treating my skin with this serum. It contains only nine ingredients and no fragrance, colouring or preservatives. Bioeffect EGF Cellular Activating Serum is an anti-ageing product that improves complexion and reduce wrinkles, pores and pigmentation, by stimulating and accelerating natural skin renewal. A few drops is enough, so a little goes a long way.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cecilie Bahnsen x Nørgaard