Midsummer

Tubes Parfumés

tubes_parfumes_rpl_parfums
This is so smart! Small tubes to perfume your small spaces. Bring your favourite scent to your closet, drawers, shoeboxes or even your suitcase. They slide right on to your hangers, leaving your wardrobe smelling amazing. As you might know I’m a bit obsessed about anything that smells like fig (and the plant) so the Figuer De Sorrente tubes are perfect for my home. The Tubes Parfumés from Copenhagen based perfume house, RPL Parfums, come in a box of 46 and you can get them right here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midsummer