Apollo

Team Extraordinaire

aesop_damascan_rose_facial_treatmen
I stopped by the newly opened Aesop store in St. Strandstræde last week – to see the store and get a consult. My skin is quite dry at the moment, so I was looking for a little extra I could add to my routine. Problem solved with Damascan Rose Facial Treatment. I add 3 drops of the oil to my face cream before bed and it makes quite the difference. You can use the oil on it’s own, but it feels a little less greasy when you mix it with your cream. Team extraordinaire indeed.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apollo