Ling Signature Facial

Espadrille Loafer

balenciaga_bazar_espadrille_loafer

I had an amazing trip to Paris – and even more joy – I brought home these lovely ones. Bring on spring please. It’s the bold blue and white stripes that mark these espadrilles a part of Balenciaga’s Bazar line – a collection inspired by traditional Sampeng market bags. Crafted from synthetic raffia and vinyl rope, with a square toe – a twist on the classic espadrille design. I’m ready for an exotic holiday – good thing I’m leaving for a few days in sunny Spain in a few weeks.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ling Signature Facial