beauty essentials // october

Aesop // Festive Treats

Aesop just launched a collection of festive treats, collectively titled ‘Pursuits of Passion’,  that celebrate six naturalists long revered for their writing and and illustrations. Packed in practical, reusable amenity cases, the kits are wrapped in sleeves featuring vibrant illustrations by Norwegian artist Bendik Kaltenborn. Among the series is a trio of nourishing Hair Care formulations, a sumptuous Hand and Body Care quartet, and a regimen from Aesop’s much loved anti-oxidant Parsley Seed Skin Care range. Shop the kits here
AESOP-GIFT-KITS-2016-2017-EDITORIAL-FAMILY-B-AU-EU-JP-US-1-C.png

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

beauty essentials // october