Tretorn Nylite Canvas

Muti Skincare

Muti – Modern. Unique. True. Intelligent. The skincare brand is developed, designed and manufactured in Munich and focuses on simplicity and maximum effectiveness. Based on fragmented hyaluronic acid and containing no parabens, silicones or mineral oil. Skin is provided with enough moisture to minimise dry lines and minimise the visible signs of ageing. Love the minimal packaging and the base of hyaluronic acid sounds great. Will get started on new routine asap. Read more about Muti here and shop it here. 
Muti Skincare .png

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tretorn Nylite Canvas