Monday Mood

Scented Candle

Yanagi Iro from Aoiro Airdesign is a 100 % pure and natural scented candle and in sleek and translucent porcelain. It’s created with pure soy wax and are individually hand poured. Yanagi Iro are the colours of serenity – balancing, lively and harmonious. Green notes of petitgrain, ylang ylang, ginger, grapefruit, sark and West Indian sandalwood. Aoiro Airdesign also does the cute fragrance cards that I wrote about here. More on Colors Japonica here. 
Scented candle in Yanagi Iro.png
Aoiro Airdesign - Colors Japonica.png
Aoiro Airdesign - Nouvelle.png
Aoiro Airdesign.png

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Mood