The Kubus Bowl

Acne Studios & Peter Schlesinger

Acne Studios has released a capsule collection of silk pyjamas that has evolved directly from the work of artist Peter Schlesinger. Schlesinger has worked with Jonny Johansson on Acne Paper many times and they have developed the idea of a book , with photographs by Eric Boman, Schlesinger’s partner of 40 years. The limited edition book contains a pictorial history of more than 150 of Schlesinger’s work from the late 1980’s to present day. The pyjamas is one of Schlesinger’s favourite garments Jonny has designed based on the artists print. You can find the book and the collection online and in Acne Studios in L.A., London, Paris, New York and Stockholm. 
Peter Schlesinger  collab with Acne Studios.png
Artist Peter Schlesinger collaborates with Acne Studios.png
peter-schlesinger-pyjama-01.jpg
Acne Stusios Peter Schlesinger  pyjamas.jpg

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Kubus Bowl