Navy, Grey & Black

Dark Spot Corrector

I only have one dark spot…. Before you start hating me for being born with flawless skin, you should know that I’m allergic to the sun. So much that my last tan was in 89 or something. Unless the ones that are sprayed on (I have secretly come to love them). So my skin has not been exposed to sun so much that dark spots is a real problem for me. But still – I hate the one dark spot that sits right over my right brow. Be gone. I will now embark on trying to remove it or at least diminish it a bit. Sisley has launched an Intensive Dark Spot Corrector, that provides a comprehensive lightening, exfoliating and soothing action. It reduces the size and intensity of dark spots and is easy to apply locally with the roll-on tip. It gently massages in the product, which is instantly absorbed. Use on clean skin before your normal skin care routine. Shop the Sisley Intensive Dark Spot Corrector here. 
Sisley dark spot corrector.JPG

1 comment

  • Charlotte
    Jeg har desværre haft problemer med Dark spots, og har derfor prøvet nærmest alle produkter på markedet, startende med de dyreste. Ingen har virket overhovedet, indtil jeg modvilligt (for den er til at betale) prøvede Eucerin fra apoteket. Den virker.
    PS: jeg har altså ikke nogen personlig eller økonomisk interesse i Eucerin
    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navy, Grey & Black