Winter Wear

Herbal Hand & Foot Cream

Tromborg just launched a new hand cream and a foot cream. Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand and Foot Cream. The hand cream includes Shea Butter and Aloe Vera that repairs, soothes and moisturises. Read more about the 20 organic active plant extracts here. The foot cream contains more than 15 different plant oils and extracts that heal, nourish and regenerate the skin. It has a cooling effect and a fine fragrance of rosemary and mint. Velvety hands and feet coming up. 
Tromborg Herbal Hand Cream.JPG

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Wear