Opening Ceremony Wool

Adidas – Stan Smith

A closer look at my Stan Smith from Adidas – all black – yay. I have been really happy with my white and blue ones (that I wore here) and I’m sure these will make me just as happy. By the way – check out the Samsung Galaxy Alpha banner on the blog – click on it for a chance to win a phone. Plus check out the fun video with a hidden Alpha right here.

In collaboration with Samsung

Adidas Stan Smith.jpg
Black Stan Smith sneakers.JPG

2 comments

 • maiken
  Hej Mathilde
  Der er forskel. Jeg har tit købt en lille herre str i sneakers, da de jo tit er dem til the boys der er mest nice. Disse har jeg købt i L.A. og de er faktisk en stor børnestørrelse. Jeg er gået en halv str op fordi det er til børn og jeg plejer at gå et halvt eller et helt nummer ned når det er til mænd. Altså hvis jeg normalt bruger str 40 i Nike – har jeg købt en str 39 herre. Så ja – det kan være lidt svært at regne ud hvilken str man skal satse på. Jeg synes Stan Smith er lige det mindste i forhold til min normale str. Håber det hjalp 🙂 Held og lykke 🙂
  Maiken
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Torp Schou
  Hej Nouvelle.
  Det link du har refereret til er til en mande-version af Stan Smith. Derfor vil jeg gerne spørge dig: ved du om størrelserne på mande og kvinde størrelser er de samme?
  Håber at du forstår mit spørgsmål 🙂
  Vh Mathilde .
  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opening Ceremony Wool