Silk Pillow Slip

Tromborg Mineral Foundation

Tromborg’s mineral foundation is a 100 % natural and completely preservative free. The loose powder foundation buffs into the skin and forms a fine veil of perfection, leaving skin glowing. It is oil free and feels weightless, will not blog pores and creates a natural SPF 15. Apply with the Deluxe Kabuki Brush and be sure not to use too much – a little goes a long way. If you want a more matte look, finish with a loose powder. See more about Tromborg Mineral Foundation right here
Tromborg Mineral Foundation.JPG

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silk Pillow Slip