Céline Sunnies

Anti Stress Serum

December can be a stressful month – in more than one ways. If you are feeling stressed it reflects on your skin faster than you think and furthermore the cold is hard on your skin. So & Other Stories Moiré Anti-Stress Serum to the rescue. Other than loving its minimal look it has a silky texture that promotes natural radiance. Before applying your moisturiser dispense a few pumps of serum over your face – leaving out the eye area. Goodbye stressed skin. 
CHANEL STORIES.JPG

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Céline Sunnies