Acne Pre Spring

Longer & Fuller Hair

I have really thin and fine hair so I was super excited when I heard about the new product from Vichy. Dercos Neogenic is a serum that you have to apply to your scalp every day for three months. It works in the same way as lash and brow serum and should make hair grow and get thicker. I have tried it for the last month and it’s real easy to apply, is not sticky and smells great. It will hit the stores September 1st and I’ll keep you posted on the results. 
VICHY HAIR.JPG

8 comments

 • maiken
  Nu er der gået tilstækkelig lang tid siden jeg startede med produktet. Jeg skal være ærlig og sige at jeg på ingen måde har fået det brugt hver aften inden sengetid men regelmæssigt. Jeg synes at kunne se en forbedring. Det er ikke sådan at mit meget tynde skandinaviske hår pludselig er blevet tykt og langt, men der er en masse små hår der vokser ud. Mit hår har altid vokset langsomt men jeg synes jeg kan se flere små fimrehår end normalt. Der er nok i ampullen til at dække hele min hovedbund – men nogen gange kommer der lidt meget ud og så kan det godt være det ikke rækker helt. Jeg har nogen gange bare brugt to eller hvis jeg har glemt det et par dage har jeg også brugt to. Det er jo en smule dyrt det her projekt men jeg synes jeg kan se forskel. Men det vil jo helt sikkert være forskelligt fra person til person. Hvordan har jeres resultat været?
  Kh Maiken
  Website
  nouvelle.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina
  Hej med jer.

  Virker det? Jeg er meget nysgerrig.
  Jeg håber virkelig I kan svare.

  God jul
  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat
  Hejsa- hvordan synes du det er gået, er der noget resultat?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje
  Ja det må man da sige :/
  Har købt shampooen i dag også. Men da jeg puttet den ene ampul i her til aften, var der ikke en gang nok til halvdelen af mit hår? Så ved ikke om jeg har gjort det forkert? Der skal virkelig ikke meget i, hvis der skal være nok til hele håret…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maiken
  Hej Silje. Ja det skal man – så det er en lidt dyr affære, men jeg håber det virker. Jeg skal igang med pakke nummer to og vil også erhverve mig den shampoo man kan køb til. Det er jo lidt svært at vurdere resultatet da håret jo ikke gror voldsomt på 3 måneder men jeg håber man kommer til at kunne se forskel når der er gået noget tid. Skal nok holde jer opdateret 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje
  Hej
  har lige købt samme produkt! Men, der står 1 ampul hver dag i 3 måneder, og der er 28 ampuller, så det vil sige man skal købe to pakker mere eller hvordan?

  Håber virkelig det virker! Glæder mig også til at se/høre dit resultat! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maiken
  Hej Marlene
  Jeg putter det på om aftenen så det lige når at tørre inden jeg går i seng. Jeg synes ikke det fedter faktisk. Jeg har meget fint hår og vasker det ikke mere end et par gange om ugen for ikke at slide det. Har måtte vaske det lidt oftere end det mens jeg har brugt serummet – men ellers er en god tørshampoo jo altid en hjælp. Det er jo en mulighed at påføre det når du kommer hjem fra arbjede og lade det virke natten over og så vaske hår om morgenen.
  Website
  nouvelle.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene
  Hvornår påføres det? – tænker mere på om det fedter håret? Kunne godt bruge et sådanne produkt, men mit hår fedter virkelig nemt, så er bange for den serum vil gøre det mere fedtet.
  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Pre Spring